Celebmustra

2024.09.15. 19:10

Fura Csé gyászolt, Kulcsár Edina volt férje, Csuti pedig egy édesapa életét változtatta meg

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe, a Follow the Flow frontembere, Fura Csé, az Esztergomhoz közeli Búbánatvölgyben élő Ambrus Attila, az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina volt férje Csuti,  az esztergomi várszínház sokoldalú tehetséggel megáldott lánya Horányi Juli, valamint a tatabányai influenszer, Kunu Alexandra került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom vármegye celebjeivel az elmúlt napokban!

A Follow the Flow frontembere is gyászolja a legendás magyar rappert

Bejárta a sajtót a hír, hogy elhunyt Suppah, azaz Johnny Beretta, a magyar rapzene híres alakja. Barátai és zenésztársai sorra búcsúztak tőle a közösségi médiában. Suppah-tól személyes Facebook-oldalán közös kiadatlan dalukkal búcsúzott a Follow the Flow frontembere, Fura Csé:

Ambrus Attila puszta kézzel szelídítette meg a szarvasbőgést

Elérkezett az évnek az az időszaka, amikor az erdők pompás színváltása mellett megkezdődik a szarvasbőgés. A természet e csodája pedig még a Viszkis rablóból lett búbánatvölgyi keramikust is megihlette.

Szerencsésnek vélem magam, mert olyan helyen élek, ahol ebben az időszakban rendszeresen hallgathatom ezt a különleges előadást

ragadtatta el magát Instagram-posztjában Ambrus Attila, akit a poszthoz csatolt fotó tanúsága szerint is megihletett a szarvasbőgés: egyedi szarvasos bögréket készített, melyeket festve vagy egyszínű mázzal kínál a boltjában.

Esztergom környéki egyedülálló apának segítenek Csutiék 

A Hajdú család sorsfordító és felfoghatatlan tragédiát szenvedett el 2020-ban: a három gyerek édesanyja Covidban vesztette életét. Azóta az édesapa, János egyedül neveli és tartja el gyerekeit. A család jelenleg Táton él albérletben, a gyerekek Esztergomba járnak iskolába.

Az apa mindent megtesz azért, hogy semmiben ne szenvedjenek hiányt, de ez ebben a helyzetben sokszor őrületesen nehéz, nyugdíjasként dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel.

Stohl András egy romos, lakhatatlan állapotú épületet mutatott nekik, így a csalódottság kiült a család arcára. Ám ekkor jött a meglepetés: a csapat már neki is állt a renoválásnak. János a hír hallatán öröm és meghatottság könnyeit törölgette. A házfelújítás igazából a bontással kezdődött, a romos ház is kívül-belül teljesen megújulhat.

Hazatért Vietnámból, és csak úgy ragyog Horányi Juli

A nyarat búcsúztatja legfrissebb Instagram-posztjában a nyaralásáról éppen csak hazatért Horányi Juli. De nem búslakodik sokáig, hiszen már készül az első őszi fellépésére.

Sűrű volt a nyár, és nagyon hamar el is telt, egy pillanat volt az egész

fogalmaz legfrissebb posztjához fűzött soraiban az Esztergomi Várszínház sokoldalú tehetséggel megáldott lánya. Horányi Juli azonban már előre néz, készül az első őszi fellépéseire. A  Vietnámban készült videóját itt lehet megtekinteni:

Szuperhőssel pózolt a gyönyörű Kunu Alexandra - nem is akármelyikkel

Nem semmi poszttal rukkolt elő Instagram-oldalán a tatabányai influenszerszépség. Kunu Alexandra mellett Pókember áll a jól sikerült fotón, ami, ha minden igaz, a kis Nátániel 3. születésnapján készült. A buli hatalmas lehetett, hiszen nem Pókember volt az egyetlen díszvendég: ott volt L.L. Junior is, és szuperhősből is akadt még a meghívottak listáján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!