Javaslatokat várnak

3 órája

Bejárásra indul a komáromi polgármester, itt lehet vele találkozni

Dr. Molnár Attila polgármester bejárásra indult a településen. A város lakói ezen alkalmakkor is feltehetik neki kérdéseiket, illetve megoszthatják észrevételeiket.

Kemma.hu

A komáromi polgármester legutóbbi videós bejelentkezésében köszönetet mondott a város lakóinak, akik folyamatosan ötleteket, javaslatokat juttatnak el hozzá. Hozzátette, sokan jelzik észrevételeiket a város járdáinak, útjainak állapotával kapcsolatban.

Bejárásra indul a komáromi polgármester, Molnár Attila
Bejárásra indul a komáromi polgármester, Molnár Attila
Fotó: Körtvélyfáy Dina

Arra is kitért, több infrastrukturális beruházást szeretnének megvalósítani, utakat, utcákat újítanának fel, az intézmények energetikai korszerűsítését is elvégzik, illetve fejlesztik a közvilágítást is. Ezért közös gondolkozásra hívja a város lakóit, a következő napokban kilenc helyszínre látogat el a város vezetője. 

Október 1-jén 15 órakor a molaji kollégiumnál, 16 órakor a Hősök terén, 17 órakor pedig a Vásártéren várja az érdeklődőket. Október 2-án 15 órától a Dózsa György Művelődési Házban, 16 órától a Vezérek parkjában, 17 órakor pedig a Generációk háza udvarán fogadja az ötleteket. Október 7-én 15 órakor a Rüdiger-tónál, 16 órától a régi Csillag lakótelep játszóterén, majd a Jókai ligetben lehet vele találkozni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában