X-Faktor

3 órája

Jézus, kérlek hívjál fel: az egész ország a nyergesi énekes dalát imádja

Zakeus jött, látott, győzött az X-Faktor színpadán. A nyergesi Kovács Zoltán Jézus, kérlek hívjál fel című dalát most már egy ország ismeri és imádja.

Kemma.hu

Kovács Zoltán, művésznevén Zakeus az egész országot elbűvölte az X-Faktor szeptember 28-i válogatóján. A nyergesújfalui 20 éves srác saját szerzeménnyel, a Jézus, kérlek hívjál fel című számmal érkezett. A dal akkorát ment, hogy nem csak a mentorok szája maradt tátva, azóta mindenki ezt a számot keresi, hallgatja.

A nyergesi énekes Jézus, kérlek hívjál fel című dala berobbant a köztudatba
A nyergesi énekes Jézus, kérlek hívjál fel című dala berobbant a köztudatba
Forrás: YouTube

Jézussal négy igent zsebelt be Zakeus

Zakeus 2021-ben már szerencsét próbált egyszer az X-Faktorban, akkor a táborban esett ki. Akkor Zoltán azt a tanácsot kapta a mentoroktól, hogy legyen kicsit dallamosabb az a vonal, amit képvisel. Kovács Zoltán maximálisan komolyan vette ezeket a szavakat, azóta már dallamosabb számokat ír. Így született meg a Jézus, kérlek hívjál fel című dal is, amely a szombati válogató óta szinte berobbant a közösségi médiába.

A nyergesi énekes négy igenért érkezett vissza az X-Faktor színpadára. Energikusan rohant a mentorok elé. Majkának ekkor még nem rémlett, hogy igazából ő már ismeri Zakeust. Ugyanis pár évvel ezelőtt a most előadott számát elküldte Majka számára, hogy véleményezze. Ahogy Zoli belekezdett az éneklésbe, Majka már kapcsolt is és együtt énekelte a dal refrénjét Zakeussal.

Ne, én ismerem ezt a csávót, gyerekek!

– vetette oda mentortársainak az ózdi rapper. A dal szövege nem csak a mentorokat, a közönséget is magával ragadta. Az értékelést szintén Majka kezdte meg, aki csak dicsérni tudta a nyergesi énekest. Mint mondta, a „ Jézus, kérlek hívjál fel, tudom, az angyalok a zenét gyógyszerként írták fel” egy zseni beéneklés, zseni mondat. 

Ez egy óriási szöveg, egy óriási sor, ahogy elő van adva

Tóth Andi, Valkusz Milán és Gáspár Laci számára sem volt kérdés az igen, így összejött Zakeus vágya, négy igennel jutott tovább a következő fordulóba. 

Alig telt el pár nap, hogy egy ország hallhatta Kovács Zoltán saját szerzeményét az X-Faktorban, azóta szinte minden közösségi médiás oldal a Jézus, kérlek hívjál fel című dallal van tele. A TikTokon rengetegen készítenek videókat erre a számra. Zakeus dala a legnagyobb videómegosztó portálon is megtalálható. Talán nem túlzás kijelenteni, ha hamarosan milliós, vagy akár többmilliós nézettségnél tart majd a slágerré váló dal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!