Jó hír

2 órája

Folytatódik a kisbéri tanuszoda építése

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében 2021-ben 1,4 milliárd forintos állami támogatásból indult el a kivitelezés. A kisbéri tanuszoda építkezése a hibák kiküszöbölése után újra folytatódik.

Kemma.hu

Az alapkőletétel után hamar elkezdődött a kisbéri tanuszoda megépítése. Az épület falai és teteje már áll a munkálatokat azonban még mindig nem fejezték be. 2024 elején Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő az Építési és Közlekedési Minisztérium helyszíni bejárását kérte a tanuszoda építése során felmerült kérdések, műszaki problémák szemléje céljából.

Folytatódik a kisbéri tanuszoda építése
Folytatódik a kisbéri tanuszoda építése
Forrás: Czunyiné dr. Bertalan Judit /Facebook

Folytatódik a tanuszoda építése

Az építkezéssel kapcsolatosan kialakult biztosítási jogviták már megoldódtak és az országgyűlési képviselő bejegyzése szerint már csak az épület alatti csőtörésből származó vizesedés megszüntetése akadályozza a folyamatot. Czunyiné dr. Bertalan Judit mostani bejegyzésében jó hírt közölt. Az ÉKM meghívására részt vett egy kooperációs egyeztetésen a tanuszodában, ahol megtudta, hogy az építkezést akadályozó tényezők megszüntetése sikeres volt, így tovább haladhat a munka.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában