Ingatlanajánló

2 órája

A hét ingatlana: ebbe a tatabányai családi házba nagyon könnyű beleszeretni!

Ha olyan helyet keresel, ami elég csendes, mégis közel van a központhoz, ami elég modern, ugyanakkor nem katalógusház, akkor mindenképpen nézd meg ezt az ingatlant! Napelem, kandalló, esővízgyűjtő, fedett kocsibeálló, három szoba és a közelben van minden, ami egy normál életvitelhez elengedhetetlen. Vigyázz, könnyű beleszeretni!

Kemma.hu

„Első közös otthonodat keresed pároddal? Családalapítás előtt álltok? Kedveled a nagy világos, modern tereket? Akkor ismerd meg ezt a szuper adottságokkal rendelkező ingatlant.

ELADÓ Komárom-Esztergom megyében, Tatabányán a Panoráma lakóparkban egy 3 szobás családi ház. A Panoráma lakópark Tatabánya nyugati részén helyezkedik el, 2,5 kilométerre a belvárostól valamint az autópálya csomó ponttól.

Az ingatlan 2011-ben épült, falazata LEIER tégla. A családi ház alapterülete 83 négyzetméter amely egy 370 négyzetméteres telken helyezkedik el. A házban 3 szoba, egy amerikai konyhás nappali, fürdőszoba wc-vel, 1 külön álló mellékhelyiség, spejz valamint a ház alapterületével megegyező padlás található. Az épületben műanyag nyílászáró van, amit redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek fel, amelyből a nappalinál található redőny távirányítóval üzemeltethető.

Az ingatlan melegéről gázkazán, és egy vízteres kandalló gondoskodik. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A konyhabútor, a nappali bútor, valamint a gardrób szekrény a vételár részét képezi, a többi bútorzat pedig megegyezés tárgya. Az udvarban található egy fedett kocsibeálló, valamint egy kerti szerszámok tárolására is alkalmas tároló helyiség. A kertben elhelyezésre került egy 1000 literes esővíz gyűjtő tartály ami a nyári meleg hónapokban kiváló megoldás a locsolásra.

A tetőn 18 db napelem került elhelyezésre. A remek infrastruktúrának köszönhetően a közelben található, iskola óvoda, bölcsőde, bevásárló központok, posta valamint gyógyszertár.”[...]

További remek lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában