Szórakozás

2 órája

Minden a gyerekekről szólt az ácsi a családi napon

Családi napot rendeztek az ácsi Ri-Go bisztróban, ahol izgalmas programok várták a felnőtteket és gyerekeket.

Körtvélyfáy Dina

Egy percig sem unatkoztak a gyerekek a bisztróban szervezett családi napon. Kézműves játékokat is ki lehetett próbálni, mint például a gyöngyfűzést, a karkötőkészítést, illetve csuhévirágot is alkothattak a fiatalok Imhof Orsolya iránymutatásával.

A legkisebbek is jól érezték magukat a családi napon
A legkisebbek is jól érezték magukat a családi napon
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

A kicsik szívesen csatlakoztak a karaokeversenyhez, majd a szervezők meg is táncoltatták őket. Sokan szerettek volna arcfestést és sorra készültek a csillámtetoválások is. Színezni is lehetett, az elkészült alkotások pedig a bisztró díszítéseként is szolgálnak majd. Lehetett továbbá lufit hajtogatni, társasozni és kincset keresni.

Vendégeket is hívtak az alkalomra. Vajda Klaudia egy cicával érkezett és a felelős állattartásról beszélt a gyerekekkel. Jöttek galambászok is, majd a rendőrök is megérkeztek. Rövid előadással készültek a felelősségteljes közlekedésről, majd a kicsik kipróbálhatták a rendőrautót is. A programon összesen mintegy hatvanan vettek részt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában