NB III.

2 órája

A Dorogi FC a Kelen otthonába látogat

Újabb játéknappal folytatódik a harmadosztályú pontvadászat az észak-nyugati csoportban. Négy hét után újra győzne a Dorogi FC az NB III. kilencedik fordulójában.

Kemma.hu

A Dorogi FC is pályára lép az NB III. kilencedik játéknapján. Az ellenfél a kieső zónában tizenötödik pozíciójában található Kelen FC lesz. A vasárnap délutáni ellenfél nyolc forduló alatt csupán négy pontot kapart össze. A Dorog soron következő találkozója 16 órakor kezdődik a Kelen SC Sporttelepen.

Dorog - Balatonfüred NBIII. foci (10)20240922 Dorog
NB III. Észak-Nyugati csoport 8. forduló
Dorogi FC - Balatonfüredi FC labdarúgó mérkőzés
Fotó: Flajsz Péter Gergő FP
24 Óra
A Dorogi FC idegenben szerezné vissza jó formáját
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

A Dorogi FC szeptemberben sem maradna győzelem nélkül

A Dorog legutóbb augusztus 31-én a Komárom ellen hagyta el győztesen a pályát, miután hazai pályán, a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban 2-0-ra nyert. Idegenben augusztus 28-án a Gyirmót II. otthonában diadalmaskodott 4-3-ra.

Bekő Balázs csapata azóta két mérkőzést játszott le a harmadosztályú pontvadászat első őszi hónapjában: egy döntetlent (Sopron, 1-1) és egy vereséget (Balatonfüred, 1-2) jegyzett.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában