Őszi varázs

2 órája

Ez a vadregényes táj ősszel is kihagyhatatlan: ezt a láperdőt be kell járni

Az őszi hangulatot könnyedén lelkünkbe varázsolhatjuk, ha úgy döntünk, kilátogatunk a nemrégiben teljesen megújult Fényes Tanösvényre. Őszies tájkép, levelek hullása és a nyugalom. Ez jellemzi most a tanösvényt, ahonnan mi is hoztunk nektek fotókat!

Kemma.hu

Remek fotókat hoztunk az ősz színeiről. A minap kilátogattunk a Fényes Tanösvényre, most pedig megmutatjuk, milyen szép ebben az évszakban is a fák és vizek birodalma. 

Mint arról korábban beszámoltunk, Tata egyik leglátogatottabb helyszíne nem is olyan régen teljesen megújult. A Fényes Tanösvény felújított attrakciókkal és feledhetetlen látvánnyal várja a látogatókat. A gyönyörű lápvidékre évente több mint 100 ezer látogató érkezik, amiből 9 ezer család. A Fényes Tanösvényen végigsétálva gyönyörű látvány fogadja a látogatókat. A Kemma.hu stábja is ellátogatott a természetvédelmi területre, hogy megnézze, milyen új elemekkel bővült az 1350 méter hosszú sétány.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában