Kemma.hu videó

2024.08.09. 10:32

Kinek fog tapsolni a hétvégén a Gyémánt közönsége? Mutatjuk! +videó

Folytatódik a Gyémántban a buli és a nyár. Augusztus 10-én, szombaton a Delta koncertezik, másnap pedig nem más lesz a tatabányai fürdő sztárvendége mint Csepregi Éva.

Kemma.hu

Pezsegni fog a víz szombaton a Gyémánt fürdőben, ahová igazi partihangulattal érkezik több sztár is a hétvégén A visszatérő kánikulában a medencében hűsölve bulizhatunk a legnagyobb slágerekre, ami előtt a hangulatot DJ Bóli alapozza meg a tatabányai fürdőben.

A tatabányai fürdő sztárvendégei
A tatabányai fürdő sztárvendégei között legutóbb Dolly lépett színpadra
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

Az előttünk álló hétvégén Csepregi Éva hozza el slágereit. Bizonyára elénekli majd, milyen a hullámzás 220 felett, de a Don Quijote is felcsendül.

Dolly koncertezett a Gyémántban
Dolly koncertezett a tatabányai Gyémántban
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

Legutóbb, Dolly koncertezett. Az énekesnő fergeteges hangulatot teremtett, amikor a Na Na Hey Hey Kiss Him Goodbye című nótába kezdett.

Dolly koncert Tatabányán
Dolly, eMeRTon-díjas énekesnő dallamaira hullámzott a tömeg a vízben
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

A tatabányai fürdő sztárparádét ígér(t)

Fellépett már a teljesség igénye nélkül a TNT, Csordás Tibi a Fiestából. Retró hangulatot varázsolt a fürdőbe Miss Bee, a 90'-es évek népszerű Bestiák nevű formációból, de Vastag Csaba is koncertezett már a Gyémántban az idei nyáron.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában