Kemma.hu videó

17 órája

Időseket köszöntötték Neszmélyen +fotók, videó

Neszmélyen is hagyomány, hogy az időseket vendégül látják. Idén a település új polgármestere köszöntötte idősek napja alkalmából a szépkorúakat.

Kemma.hu

"Tisztelet az időseknek" volt a mottója az idősek napja alkalmából szervezett ünnepségnek Neszmélyen. A szépkorúakat kis műsorral, ajándékkal és kis vacsorával várták.

Idősek napja volt Neszmélyen
Sokan összegyűltek a neszmélyi idősek napja alkalmából
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

Fürst Eszter, Neszmély új polgármestere köszöntötte a vendégeket, majd a település két legidősebb lakójának adta át ajándékcsomagot. Sajnos Neszmély legidősebb lakója, a 97 éves Kovács Lajosné, Juliska nem tudott részt venni az ünnepségen, így neki később viszik el a csomagot. A 92 éves Nagy László azonban örömmel vette át a kis figyelmességet. De természetesen az önkormányzat minden vendégnek készült egy kis ajándékkal. 

Idősek napja volt Neszmélyen

A vacsora előtt az óvodások és az iskolások adtak elő egy kis kedves műsort. Az ovis gyerekek pedig még egy kis rajzzal is készültek az ünnepelteknek. Fürst Eszter a Kemma.hu kérdésére elmondta, hogy mintegy 60 fő kapott meghívást az idei ünnepségre, azonban sajnos mindig számolni kell azzal, hogy koruk miatt nem mindenki tud elmenni. Szombaton mintegy negyvenen töltötték el együtt a délutánt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában