Dícséret

2024.08.23. 13:00

Sárisáp sem fukarkodott a kitüntetésekkel

Szent István ünnepén számos településen hagyomány az önkormányzati kitüntetések átadása. Sárisápon sincs ez másként.

Kemma.hu

A díjakat Sárisápon Kollár Károly polgármester úr, Takácsné Molnár Anikó jegyzőasszony, és Erős Gábor, a térség országgyűlési képviselője adta át.

Sárisáp polgármestere büszkén adta át a kitüntetéseket.
Sárisáp polgármestere büszkén adta át a kitüntetéseket.
Forrás: Sárisápi önkormányzat /Facebook

Sárisápért

Az augusztus 20. ünnepen hárman kaptak Sárisápért elismerő címet. 

  • Gurin Tibor részére a Sárisápi Bányász Sportegyesület teke szakosztály utánpótlás edzőjeként, valamint az Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete tagjaként a helyi közösségért végzett több évtizedes kiemelkedő munkájának elismeréseként köszöntötték a díszoklevéllel.
  • Sárisápi Bányász Fúvószenekar részére a zenekultúra ápolása, Sárisáp zenei örökségének megőrzése és átörökítése érdekében végzett kiemelkedő tevékenységét díjazták a kitüntetéssel.
  • Mráz László részére a Dorogi Bányászati Szövetség Sárisápi Nyugdíjas Alapszervezete elnökeként a bányászati hagyományok őrzésért, valamint az Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete tagjaként a közösségért végzett kiemelkedő munkája végett kapta meg az elismerést.

Polgármesteri Dicséret

Polgármesteri dicséretben sportteljesítményükért hárman részesültek. 

  • Gyurkó Izabella Kata részére a sportlövészet területén, a diák országos versenyen elért kétszeres bajnoki címe és kimagasló eredményei elismeréseként vehette át a dicséretet.
  • Sárisápi Bányász Sportegyesület Teke szakosztályának utánpótlás csapata részére a diáksportban elért országos bajnoki eredményei elismeréseként kapta meg a díszoklevelet.
  • Equinox Mazsorett Csoport részére a mazsorettsportban elért kimagasló országos eredményeinek köszönhetően érdemelte ki a kimagasló dicséretet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában