Adománygyűjtés

2024.08.25. 07:58

Ne csak a foci miatt menj ki erre a meccsre! Essemm is beszállt a szurkolók gyűjtésébe

A Szurkolók az Állatokért Alapítvány ismételten gyűjtést szervez. Ahogy arról beszámoltunk, augusztus 25-én, az Opus Tigáz Tatabánya NB II-es meccsén. Ezúttal a rapper Essem is melléjük állt.

Kemma.hu

Augusztus 25-én a jótékonysági gyűjtésen Essemmel is találkozhatnak az adakozók, ugyanis ő is a nemes ügy mellé állt. Az akcióra a saját Facebook-oldalán is felhívta a figyelmet a rapper.

Essem szívügye az állatmentés. A gyüjtésen vele is találkozattok.
Essem szívügye az állatmentés. A gyűjtésen vele is találkozattok.
Forrás: Essem/Facebook

Essem is melléjük állt

Az Opus Tigáz Tatabánya és a Budafoki MTE mérkőzése előtt a Szurkolók az Állatokért Alapítvány adománygyűjtést szervez. Az alapítványnak főként tápadományra lenne szüksége ahhoz, hogy a már gondozásukban lévő állatok etetése mindig megoldott legyen. A mérkőzés 19 órakor kezdődik, az egyesület előtte a parkolóban standdal települ ki az eseményre. Itt tudnak a futball és állatkedvelők adományozni, találkozni az egyesület munkatársaival és a rapperrel, akinek szívügye az állatok jólléte.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában