Segítségre szorul

2024.09.13. 07:16

Újabb állat vár a segítségre

Még mindig teltházzal működik a menhely. A kisbéri állatmentő szolgálat a kora reggel tette közzé a felhívást, amiben egy újabb állat elhelyezésében kértek segítséget.

Kemma.hu

Már korábban beszámoltunk arról, hogy a Életet az Állatoknak Állatmentő szolgálat a nehézségek ellenére is ott segít ahol tud. A menhely most már több mint egy hónapja telt házat hirdetett, így csak úgy tudnak állatot menteni, ha találnak neki egy ideiglenes befogadó családot. Ez általában nem jelent problémát. Csütörtök reggel azonban sürgős felhívást tettek közzé. Egy kisbéri pulikutyának keresnek befogadó otthont, mivel korábbi gazdája elhunyt és hozzátartozói nem tudják ellátni, így elaltatnák a kutyát. Az állatorvos kereste fel az állatmentőket, hogy segítsenek, mivel a kutya teljesen egészséges, nem szeretné elaltatni. 

Újabb állatot mentene a kisbéri állatmentő szolgálat
Újabb állatot mentene a kisbéri állatmentő szolgálat
Forrás: Életet az állatoknak-Kisbér és környéke/Facebook

A helyzet jelenleg ott tart, hogy követőik közül egy állatbarát már jelentkezett, hogy befogadja a kutyát, viszont ő Budapesten él. Így jelenleg egy önkéntest keresnek, aki elszállítja a kutyát Kisbérről Budapestre. Ha segíteni szeretnél, az állatmentők elérhetőségeit megtalálod itt.

Sokan keresik otthonukat

Az Életet az Állatoknak Állatmentő szolgálatnál sokan várják szerető gazdijukat. Kormi és Picúr, a hétéves cicalány páros és Ernesto és Dorissis szerető családjukat keresik. Az egyesület mindenkit arra buzdít, hogy menjen el és ismerkedjen meg az állatokkal. Ha valamelyikük a látogató szívébe lopja magát, akkor elindul az örökbefogadási procedúra, ahol az állat fogadó családjához kerül próbaidőre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában