Opus Tigáz Tatabánya

2024.08.24. 08:19

NB II: Gera Zoltánt megbuktatták, a következő ellenfél már vezetőedző nélkül áll ki ellenük

Nem áll meg az élet a futballban sem, folytatódik az NB II. idénye. Az ötödik fordulóban a Bányász a Budafok MTE ellen mérkőzik meg.

Kemma.hu

Folytatja a szezont a Tatabánya. A hétfői, Vasas elleni bravúros győzelem után újfent hazai pályán szerepel a Bányász. Ellenfelük a jelenleg a tabella tizenötödik helyén tanyázó Budafoki MTE lesz, akik eddigi egyetlen győzelmüket a Kisvárda csapata ellen szerezték meg. Eddig négy pontot gyűjtöttek, míg a Komárom-Esztergom vármegyei együttes hatot.

Opus Tigáz Tatabánya - Szeged-Csanád Grosics Akadémia NBII. foci mérk?zés (2)
Újból pályára lép a Tatabánya 
Fotó: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

Érdekesség, hogy a Tatabánya körül mostanában csak úgy „hullanak” a vezetőedzők. A Vasas és Gera Zoltán (valamint segítője, Csizmadia Csaba) útjai hivatalosan szétváltak, miután a fővárosiak egy-nullra kikaptak a Bányásztól. A Budafok pedig elfogadta Dajka László vezetőedző lemondását, így a kék-fehérek ellen már a másodedző Nikházi Márk vezeti majd a csapatot a hétvégi találkozón. Dajka is egy vereség után távozik egyébként: a kazincbarciaiaktól kaptak ki öt-nullra. 

Labdarúgás, Merkantil Bank Liga NB II., 5. forduló

Opus Tigáz Tatabánya - Budafoki MTE

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, vasárnap, 19 óra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában