Kitüntetés

2024.08.24. 08:43

Díszpolgár lett a tatai tömegközlekedés nagy reformere

Idén is az államalapítás ünnepén adták át a tatai elismeréseket. Tata Város Díszpolgára címben részesült Németh Tamás János, a Volánbusz Zrt. vezérigazgató-helyettese. A kitüntetést Michl József polgármester adta át.

Kemma.hu

Németh Tamás János, a Volánbusz Zrt. vezérigazgató-helyettese Tata város és vonzáskörzete tömegközlekedési infrastruktúrájának fejlesztésében, fenntarthatósága érdekében végzett elhivatott, több éves szakmai munkájának elismeréseként Tata Város Díszpolgára címben részesült – írta a tata.hu. A kitüntetést Michl József adta át.

Idén is az államalapítás ünnepén adták át a tatai elismeréseket. Tata Város Díszpolgára címben részesül Németh Tamás János - a Volánbusz Zrt. vezérigazgató-helyettese. A kitüntetést Michl József adta át.
Tata Város Díszpolgára címben részesül Németh Tamás János - a Volánbusz Zrt. vezérigazgató-helyettese. A kitüntetést Michl József adta át.
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

Németh Tamás János tanulmányait a győri Széchenyi István Főiskolán végezte, ahol belföldi és nemzetközi személyszállítási szakmai irányítói vizsgát tett, valamint marketing és reklámmenedzser szakképesítést is szerzett. Szakmai pályafutását 1998-ban a Vértes Volánnál kezdte, melynek 2010 őszétől volt a vezetője. A közösségi közlekedés szolgáltatói átalakulását követően 9 éve a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. vezérigazgatója.

A kitüntetést a város tömegközlekedésének fejlesztésével érdemelte ki

Munkájával segítette a város helyi közösségi és a tatai járás tömegközlekedésének fejlesztését. Vezetése alatt számos buszmegálló létesült és újult meg, új helyi járatok indításának köszönhetően a helyi ipari park dolgozóinak szállításába is bekapcsolódott a vállalat, valamint megújult az utastájékoztatás és autóbuszvezető pihenő kialakítása is megvalósult. Munkája során a helyi és országos szintű közösségi közlekedést igénybe vevők elvárásainak, a közösségi közlekedés színvonalának növelésében és a közlekedési vállalat munkavállalóinak igényeit figyelembe vevő fejlesztések, beruházások elősegítését fontos célkitűzésének tekinti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában