Gyász

2024.08.22. 17:40

Szeretett orvosukat, Fésüs Gábort gyászolják

Életének 84. esztendejében elhunyt dr. Fésüs Gábor. Az orvos még nyugdíjazása után is hosszú évekig szolgálta a betegeket.

Kemma.hu

Dr. Fésüs Gábor 1966-ban vehette át orvosi diplomáját, 1971-ben szerzett szakképesítést orr-fül-gégészetből, audiológiából 1998-ban lett szakorvos. A főorvos 1968-ban került Esztergomba Zalaegerszegről, 1974-ben költözött Komáromba.

Fésüs Gábor
Fésüs Gábor évtizedeken át szolgálta a komáromi betegeket
Fotó: beküldött / Forrás: Facebook

Neki köszönhetően kapta 1992-ben a helyi kórház a Komáromban felnövő, osztrák–magyar származású kanadai vegyész, belgyógyász, endokrinológus Selye János nevét. Dr. Fésüs Gábor 2003-as nyugdíjba vonulása után még hosszú éveken át szolgálta a betegeket. 

Az orvostól szentmise keretében pénteken 16 órától búcsúznak családtagjai, volt betegei, tisztelői a komáromi Jézus Szíve Római Katolikus Templomban. Temetése később szűk családi körben lesz. A család azt kéri a megemlékezőktől, hogy részvétüket egy-egy szál fehér virággal fejezzék ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában