Verseny

2024.08.23. 17:51

Startol a Bányásznapi Oroszlány Rallye

Az idén jubiláló rendezvény sokak által kedvelt nyárvégi program. A Bányásznapi Oroszlány Rallye idén is várja az érdeklődőket.

Kemma.hu

Augusztus 24-én már délután öt órakor elkezdődik a Bányásznapi Oroszlány Rallye programsorozata a város főterén a Szent Borbála téren. 

A Bányásznapi Oroszlány Rallye idén sem marad el.
A Bányásznapi Oroszlány Rallye idén sem marad el
Fotó: Flajsz Péter

Napközben is várják a látogatókat

Napközben végig autókiállítással várják a kilátogatókat, délután öt órától pedig közönségtalálkozó veszi kezdetét. A megszokott módon a rajt ceremónia este hét órakor kezdődik a Polgármesteri Hivatal előtt. Az ünnepi megnyitó különlegessége, hogy nem hírességek, vagy celebek indítják az autókat, hanem a korábbi évekhez hasonlóan gyerekek jelentkezését várják.

Egyedi vándorserlegért küzdhetnek

A tényleges verseny pedig 25-én reggel hét órakor kezdődik és délután ötig tart. A gyorsasági szakasz Oroszlány-Pusztavám útvonalon 7,4 km hosszan terül el. A Vértő üzemi úton halad. A verseny Oroszlány város különdíjáért zajlik évek óta. Ez egy nagyon szép és egyedi vándorserleg, amit a helyi autóipari gyárak alkatrészeiből raktak össze.

Vidécz Zsolt és Zákányi János a vándorkupa győztese. A Bányásznapi Oroszlány Rallye egyedi serlegéve
Vidécz Zsolt és Zákányi János a vándorkupa győztese. A Bányásznapi Oroszlány Rallye egyedi serlegéve
Fotó: Flajsz Péter

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában