Talált tárgyak

2024.06.27. 15:17

Telefonok, kerékpárok keresik gazdájukat

A város közösségi oldalán tette közzé azt a listát, amely a Tatabánya különböző pontjain elhagyott tárgyakat sorolja fel. A polgármesteri hivatalban ugyanis leadhatók a Tatabányán talált tárgyak, ezekről a hivatal listát vezet, melyet folyamatosan frissítve jelentet meg webes felületein.

Kemma.hu

Kulcsok, ruhaneműk mellett döbbenetes, hogy csaknem egy tucat mobiltelefon is szerepel a Tatabányán elhagyott tárgyak listáján, amin nagyobb értéket képviselő kerékpárok is fellelhetőek. De gazdáját keresi például egy fonott kosár és egy sporttáska is, benne használati tárgyakkal.

A több kerékpár mellett és egy lézerterápiás készülék, elektromos vízpumpa, pénztárca is van a listán, utóbbiban még készpénz is fellelhető. A talált tárgyak teljes listája megtalálható a város közösségi oldalán és honlapján.

Ha valaki felismeri a listán szereplő tárgyak között saját ingóságát, akkor a Hatósági Irodát keresheti személyesen ügyfélfogadási időben Tatabányán, a Fő tér 8. alatt, telefonon, a +36 34/515-785-ös telefonszámon vagy e-mailben, a [email protected] címen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában