Kemma.hu videó

2024.06.29. 21:15

Ákos húsz év után lépett újra színpadra Tatán +videó

Országos turnét hozott Tatára Ákos. Igazi rockbulit varázsolt a Víz Zene Virág Fesztivál nagyszínpadára.

Goletz-DeáK Viktória

Hatalmas tapssal és ovációval fogadták a Kossuth-díjas előadóművészt Tatán a Víz Zene Virág Fesztiválon szombat este. Kecskemét, Nyíregyháza, Siófok és Pécs után az Öreg-tó partján szólt Ákos rockturnéjának slágerei, ami ezreket csábított a fellépésre.

Ákos koncert Tatán, a Víz Zene Virág Fesztiválon
Hatalmas volt az érdeklődés Ákos iránt
Fotó: Sz.A. / Forrás:  24 Óra

Ákos a koncert elején felidézte, hogy mintegy 30 évvel ezelőtt az első önálló koncertjeinek egyike pont Tatán volt. Ákos azt is elárulta, hogy nagyon várták már a tatai fellépést, hiszen utoljára a 2000-es évek elején járt a vizek városában. A Kossuth díjas énekesben pedig húsz év után sem csalódott a közönség. A nagy slágerek mint például az Ikon már a koncert elején megalapozták a hangulatot, a közönség végig énekelte és táncolta a koncert elejét is már, a jól ismert pörgős, ismert slágerek mellett pedig fel-felhangzottak ritkán hallott régi kedvencek is.

Ráadásul Ákos új, ősszel megjelenő stúdiólemezéről is hozott magával dalokat: "A kegyetlen szerelem" és "Az ember maradj" a koncertek után a dupla lemezen lesz majd hallható. A tatai fergeteges hangulat alapján pedig biztosak lehetünk benne, hogy a legújabb dalokat is szeretni fogja a közönség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában