Városmarketing

2023.09.23. 14:00

Négyszeres Gyémánt-díjat érdemeltek ki a komáromiak

Négyszeres Gyémánt-díj elismerést érdemelt ki a Komáromi Városmarketing Kft. A díjakat a fővárosi Várkert Bazárban rendezett Marketing Summit Hungary 2023 gálán vehette át Radics Gábor ügyvezető.

Körtvélyfáy Dina

Radics Gábor (középen) a négy Gyémánt-díjjal

Forrás: Beküldött

Fotó: Komáromi Városmarketing Kft.

Radics Gábor úgy fogalmazott, az élet igazolta, érdemes volt a koronavírus-járvány ideje alatt belevágni ebbe a vállalkozásba, hiszen a szakma is elismerte tevékenységüket.

Négy pályamunkát adtak be a megmérettetésre. A Zöld Komárom átfogó városmarketing projektet, amelynek keretében egyebek mellett zöld applikációt és kiadványt készítettek, valamint a Szent Pál-szigeten tanösvényt alakítottak ki. A program bővítését is tervezik, szeretnének hetente túrákat rendezni, több helyszínen, illetve további információs táblákat is kihelyeznének. A második pályamunka a KomGasztro volt, amely sorozatban Sági Szilárd gasztrokibic és Proczeller Tamás ajánlották az érdeklődők figyelmébe a komáromi éttermeket.

Elismerést érdemelt ki a város kommunikációs tere, valamint az Év fagylaltja verseny marketing megoldásai is.

Radics Gábor arról is beszélt, bár Komárom egy körülbelül 20 ezer lakost számláló kisváros, több mint 21 ezer Facebook követőjük van, organikusan pedig havonta 250-300 ezer embert érnek el tartalmaikkal. Köszönetet mondott Komárom önkormányzatának, akik mindig támogatják tevékenységüket. Kiemelte kollégáit is, Proczeller Tamást, Horváth Lászlót, Gál Lászlót, Tóth Anikót, Szinak Evelynt, Pézman Zoltánt és Áy Zsókát. Hálásak a követőiknek is, akik nyomon követik a bejegyzéseiket, reagálnak, kommentelnek a tartalmakra. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában