MOM Park

2024.07.01. 19:02

A játékosélményt szeretné növelni a Szerencsejáték Zrt.

A játékosélményt és a digitális megoldásokat szeretné növelni a Szerencsejáték Zrt. azokban a modern lottózókban, amelyek közül az elsőt hétfőn délelőtt nyitották meg Budán, a MOM Park Bevásárlóközpontban.

MW

Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója beszédet mond a nyíregyházi Posta Lottózó átadásán 2024. április 10-én

Forrás: MTI

Fotó: Balázs Attila

Mager Andrea elnök-vezérigazgató az ünnepi eseményen kiemelte: a nemzeti lottótársaság a tíz legnagyobb hazai vállalat között van, a 7400 értékesítési pontjával pedig az ország legnagyobb kiskereskedelmi hálózatát működteti, ahol összesen mintegy 17 ezren dolgoznak. Hozzátette: mindez arra ösztönzi a vállalatot, hogy a lehető legkorszerűbb szolgáltatásokat és lehetőségeket biztosítsák a játékosoknak. Emlékeztetett arra, hogy a társaság lottózói hálózata 2023-ban 14 százalékos növekedést produkált, ami nagyon jó teljesítmény a kiskereskedelmi piac többi szereplőihez képest. Végül arról beszélt, hogy számos fejlesztésre és technológiai újításra készülnek még, így például a vidéki nagyvárosok bevásárlóközpontjaiban is a MOM-parkihoz hasonló "jövő lottózóját" tervezik kialakítani. 

Ezekkel az a céljuk, hogy magasabb szintre emeljék a fogadás élményét és a játék örömét. 

Bánhegyi Zsófia kereskedelmi igazgató elmondta, az új stratégiájuk célja, hogy a digitális eszközök alkalmazásával növeljék a lottózói hálózatuk versenyképességét, többek között azért is, mert már a hazai sportfogadási piac is kétszereplős. A most megnyitott, úgynevezett zászlóshajó lottózójuk akadálymentes, így 

a kerekesszékes játékosok is könnyen tudják használni a terminálokat, 

továbbá a modern arculat és kialakítás mellett törekedtek a digitális, papírmentes megoldásokra. A MOM Parkban odafigyeltek a tudatos vásárlói út-tervezésre, gyors (önkiszolgáló terminál) és lassú zónákat alakítottak ki, nagyméretű LED-falak és digitális menüboardok várják a játékosokat és a megismert sorsjegykínáló eszközöket is egy új megoldással váltották ki. 

Az első "jövő lottózóját" Mager Andrea és Bánhegyi Zsófia nyitotta meg, az ünnepi eseményen részt vett a 86-szoros válogatott labdarúgó, a korábbi csapatkapitány Szalai Ádám, aki szerint az Európa-bajnokságon a magyar csoportban Németország és Svájc továbbjutásával reális eredmény született. Újságírói kérdésre elmondta, hogy az Eb-n eddig legjobban a korábbi edzője, Ralf Rangnick vezette osztrák, valamint a spanyol válogatott teljesítménye tetszett neki, mert szerinte mindkettőnél jól megfigyelhető volt az egységes csapatjáték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában