Varász-garázs

2023.07.16. 09:00

Megnyílik a Varász-garázs: jótékonysági bicikli-felajánlás lesz Tatabányán

Kemma.hu

„Segíts, hogy más is velünk tekerhessen!” felhívással a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, a József Attila Könyvtár és a Forrás rádió közreműködésével meghirdetik a „Varázs-garázst”. 

Mint a szervezők írják: „Ha van egy olyan kerékpárod, amit már nem használsz és szívesen odaadnád annak, aki nem teheti meg, hogy vásároljon egyet magának vagy gyermekének, akkor hozd be hozzánk! Mi az apróbb javításokat elvégezzük a kerékpáron, majd megkeressük azt az új gazdát, aki nagy örömmel használja majd. Kérlek, csak használható (apróbb hibával rendelkező bringát) ajánlj fel! Természetesen ha szeretnéd, akkor az ünnepélyes átadón te is személyesen jelen lehetsz és láthatod az örömöt, amelyhez hozzájárultál!”

A felajánlásokat augusztus 25-ig várják! A részletekért keressétek bizalommal Timár Zsuzsát munkanapokon 8.00 - 15.00 óráig a 06-70-9039466 telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában