Fejlemény

3 órája

Újabb részletek derültek ki az M1-esen történt négyes karambolról

Sérültje is volt a balesetnek.

Kemma.hu

Mint arról már beszámoltunk korábban, négy személyautó ütközött az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a tatabányai lehajtónál október 2-án, szerda délután. A baleset következtében az egyik jármű a tetejére borult. A vármegyei katasztrófavédelemnek köszönhetően most újabb részletek derültek ki az esetről. 

A katasztrófavédelemtől megtudtuk, hogy a műszaki mentéshez a tatabányai hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a gépjárműveket. A baleset során egy embert könnyű sérülést szenvedett, őt a mentőszolgálat szakemberei a helyszínen ellátták.

A csütörtököt sem úszta meg baleset nélkül az M1-es. Délelőtt ugyanis utoléréses balesetet szenvedett két személyautó a sztráda 25-ös kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon, Herceghalomnál. A műszaki mentési munkálatok elvégzéséhez a bicskei önkormányzati tűzoltók érkeztek ki. A társhatóság is a helyszínen dolgoztak a baleset idején.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában