Könyvbemutató

2 órája

Milyenek a muzikális bestiák? Bősze Ádám elmondta, leírta és elzenélte

Törpék, angyalok, boszorkányok, szárnyas lovak, főnixmadarak, rémlények és hegyi szellemek. Ezekről szól a Muzikális bestiák című könyv amit bemutattak a József Attila Könyvtárban.

Kemma.hu

Az Országos Könyvtári Napok keretében neves zenetörténész és műsorvezető, Bősze Ádám érkezett a József Attila Könyvtárba október elsején, aki felejthetetlen élményt szerzett a zenekedvelőknek.

Bősze Ádám Muzikális bestiák könyvbemutatója Tatabányán
Bősze Ádám zenetörténész és műsorvezető érkezett Tatabányára az Országos Könyvtári Napok keretében
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

A Muzikális bestiák című könyvét mutatta be, amelynek fókuszában a zeneirodalom különleges lényei, furcsa kreatúrái állnak.

A törpék, angyalok, boszorkányok, szárnyas lovak, főnixmadarak, rémlények és hegyi szellemek révén elvarázsolt mesevilágba repült a bibliotéka közönsége.

Bősze Ádám Muzikális bestiák könyvbemutatója Tatabányán
Rendkívül sokan voltak kíváncsiak az előadásra
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

Nem pusztán ezért érdekes a kötet. Azért is, mert a lapszéli QR-kódok segítségével meg is hallgatható mindaz, ami az adott lényekről szól. Az író arra kérte olvasóit, nézőit és hallgatóit, hogy engedjék szabadon száguldani a fantáziájukat és merüljenek el a varázslények elragadó kavalkádjában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában