Alma mater

2 órája

Érzelmes videón Pápai Joci látogatása a Keriben

A tatabányai Kereskedelmi Szakközépiskolában járt nemrég a népszerű előadó, ahol mesélt az iskolaévekről, a zenéről, a szerelemről és megannyi ok dologról. Erről az alkalomról osztott meg egy rövid videót Pápai Joci.

Kemma.hu

Mint arról már korábban beszámoltunk, az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci 24 év után látogatott vissza egykori tatabányai iskolájába szeptember végén, a Dalszerzők Napja alkalmából, hogy kicsit közelebb hozza a fiatalokhoz a zenét és a dalszerzés örömét. Ennek a jeles napnak a pillanataiba tekinthetünk bele legújabb videójában. 

Pápai Joci járt a Keriben
Fotó: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

Az Instagramján megosztott felvételben elmondta, hogy hatalmas élmény volt számára visszatérni a suliba, ami egy időutazás is volt egyben. Az, hogy a gyerekeknek eltudta mondani, hogy ide tartozott, nagyon sokat jelentett, és rengeteg gyerek ment oda hozzá könnyes szemmel, hogy mennyit jelentett neki, mennyi erőt adott neki ez a mai nap.

Kellett az akarás, hogy fejlődőképes legyek, és ne adjam fel, ne álljak meg a dalok írásában

– tette még hozzá a posztban Pápai Joci.

Mint ismert, a Dalszerzők Napját minden évben október 8-án ünnepeljük. Először 2018-ban az Artisjus Egyesület hívta életre azzal a céllal, hogy felhívja a közönség figyelmét a zenei produkciók mögött dolgozó alkotókra és értékteremtő munkájukra. Az egyesület azóta is minden évben valamilyen formában megünnepli ezt a napot. Az idei azonban más mint eddig: az eddig főleg virtuálisan megünnepelt napról valós esemény keretében emlékeznek meg és minél több iskolába – köztük a tatabányaiba – „elviszik” a Dalszerzők Napját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!