Krimi

3 órája

Elfogták a rendőrök Dudás Miki apjának támadóit, ez derült ki róluk

Dudás Miki rokkantnyugdíjas édesapját bokszolók támadták meg egy benzinkúton. Az olimpikon megrázó fotót posztolt a sérülésről.

MW

Dudás Miki

Forrás: TV2

Dudás Miki a tegnapi szerdán osztotta meg, hogy idős édesapját egyelőre ismeretlen okokból kegyetlenül megverték egy benzinkúton, ahol hat ismeretlen támadta meg. Az eddigi információk szerint a támadók bokszolók voltak, Dudás Miki édesapja rokkantnyugdíjas, akit olyan súlyosan megvertek, hogy azóta kómában van. Az ügyről újabb információk érkeztek - írja az Origo.

Budapesti Rendőr-főkapitányság egy közleményben számolt be a bűncselekményről, melyből kiderült, hogy mind a hat tettest elfogták, ellenük pedig jelenleg is folyik az eljárás.

BRFK Életvédelmi Osztály életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

A fővárosi rendőrök hajtóvadászatot indítottak az ügyben, és a feltételezett elkövetők mindegyikét másfél napon belül elfogták; egy férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt, míg öt másik férfit csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

A rendőrök négy gyanúsítottat őrizetbe is vettek. Az ügy minden részletre kiterjedő vizsgálata folyamatban van, az eljárás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni"- írta meg a Blikk.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!