Augusztus 20.

2024.08.13. 11:43

Nem pihen a négy napos hétvégén, Gizella lesz Horányi Juli +fotók

Az esztergomi várszínház direktorának sokoldalú tehetséggel megáldott lánya nem pihen. Horányi Juli teljes erőbedobással készül ugyanis az István, a király minden előadásra. A darabot augusztus 18-án, 19-én és 20-án is fogják játszani.

Kemma.hu

Horányi Juliék Szegeden mutatták be az István, a király című előadást. Juli az Instagram-oldalán folyamatosan beszámolt a próbafolyamatról, amiből mindig átütött, mennyire lelkes, milyen odaadással készül színpadra állni Gizella szerepében.

Csodálatos élmény volt, hálás vagyok, hogy átélhettem, nehéz szavakba önteni, hogy mit jelent nekem ez az előadás, de majd igyekszem kifejteni

– írta, mint egy vallomást, majd megragadta az alkalmat, hogy meséljen  egy kicsit Gizella királynéról, illetve a vörös hajáról.

– A legtöbben azt kérdezik tőlem, miért lett idén vörös hajú Gizella királyné? Ennek van egy praktikus oka: tavaly rózsaszín hajjal játszottam, hiszen a rendezőnk Novák Péter koncepciója szerint minden szereplő önmagaként, a saját hajszínével, karakterével szerepelt, azonban idén én már barna hajat viselek. Nekem a barna hajszín az előadásban annyira Rékát fejezi ki, főleg mert ami drága Herczku Ágink is barna, hogy úgy éreztem én nem lehetek az – árulta el Juli, hozzátéve, hogy elsőre kicsit barátkoznia kellett a gondolattal, de mikor újra átnézte a Gizella ábrázolásokat, döbbenten látta, hogy Gizella mindenütt vörös hajjal van megjelenítve.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!