Megható

2024.06.25. 10:13

Világhírű zenész és Bundesliga-csapatok is üzentek Varga Barnabásnak

A vasárnapi magyar-skót Eb-meccs drámai pillanata volt, amikor a magyar csatár eszméletlenül terült el a földön. Azóta rengetegen kívántak jobbulást Varga Barnabásnak, többek között a Bundesligából, de heavy metal-zenész és volt angol válogatott is.

Szűr Annamária

A Black Sabbath alapító basszerosa, Geezer Butler is üzent a vasárnap este horrosérülést szenvedett magyar válogatott focistának. Mint ismert, Varga Barnabás olyan szerencsétlenül ütközött Angus Gunn skót kapussal az Európa-bajnokságon, hogy eszméletlenül terült el a földön. Mint kiderül, az arccsontja törött el és meg is műtötték.

A magyar-skót Eb-meccsen szenvedett horrorsérülést Varga Barnabás. Bundesliga-csapatok, volt angol válogatott és a Black Sabbath alapítója is üzent neki.
Varga Barnabás a skót-magyra meccsen szenvedett horrorsérülést. Neki és az egész válogatottnak üzent a Black Sabbath alapítója is többek között
Fotó: Javier Soriano  / Forrás: AFP

A világ első sheavy metal bandájának szövegírója, Butler a skótokat is méltatta az X-en (lánykori nevén a Twitteren), de követői ezzel annyira nem értettek egyet, mondván, hogy az Eb-ről kieső csapat lélektelenül játszott, ráadásul rekord alacsony kapura lövést abszolváltak a tornán.

Ozzy Osbourne egykori zenésztársa mindenesetre elegáns volt, gratulált a magyar válogatottnak a győzelemhez, Vargának pedig gyors felépülést is kívánt.

A skót kapus is üzent Varga Barnabásnak

A Vargát szerencsétlen módon kiütő skót hálóőr is üzent Marco Rossi kórházba került legényének, finomítva korábbi nyilatkozatán.

Mint Gunn írta, mindenkinek köszöni támogatást, amit az Eb alatt kaptak, és hogy megkönnyebbült hogy Varga már stabil állapotban van. Abbéli reményét is kifejezte, hogy találkoznak még a pályán, és jobbulást kívánt a csatárnak.

A német Wolfsburg focicsapata egy imádkozó emotikonnal fejezte ki együttérzését és jókívánságait, ami különösen annak fényében elegáns, hogy Dárdai Bence (akinek bátyja, Márton a 2024-es magyar keret tagja) épp a közelmúltban igazolt le hozzájuk a következő szezonra. Igaz, a magyar játékosok eleve nem ismeretlenek számukra, hiszen a Bundesligéban nem egy válogatottunk ellen játszottak már. 

Többek között a tatabányai kötődésű Szoboszlai Dominik (akinek édesapja a Bányásznál focizott anno) még a Lipcse színeiben is betalált a kapujukba, de Gulácsi Péter és Schäfer András sem ismeretlen a zöld-fehér farkasoknak.

A szintén Bundesligában játszó Borussia Dortmund is üzent Vargának. Mint fogalmaztak, a horrorsérülés után gyors felépülést kívánnak a játékosunknak.

Trevor Sinclair volt angol labdarúgó úgy fogalmazott az X-en, hogy imáiba foglalja Vargát, és természetesen ő is teljes felépülést kívánt neki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában