térkép

2017.08.14. 15:24

Fél Tatát lezárják a triatlonverseny miatt szombaton – Mutatjuk, hol!

A szombati triatlonkupa miatt számos utat teljes szélességében lezárnak Tatán. A Pennynél is figyelni kell, a Május 1. út–Keszthelyi út–Komáromi út–Új út között lakók egyáltalán nem tudnak majd autóval kihajtani otthonról.

Szűr A.

Útlezárások Tatán az Old Lake Man Középtávú Amatőr Triatlon Magyar Kupa miatt

A rendőrség tájékoztatása szerint több útszakaszt teljesen, egyet félpályán, egyet pedig bizonyos időszakokra zárnak le augusztus 19-én az Old Lake Man Középtávú Amatőr Triatlon Magyar Kupa miatt. A naszályiaknak fontos infó, hogy mivel a verseny útvonala érinti őket, Tatára kerülővel, Almásfüzitő felől az 1-es úton, vagy Mocsa és Kocs érintésével tudnak bejutni a városba.

Szintén hasznos információ az autósoknak: a Május 1. út a TAC-pálya és a Komáromi út között kétsávosra szűkül, a Bláthy Ottó út felől lehet ráhajtani, egy-egy sávot kap a két irány és 30-as sebességkorlátozás lesz érvényben a triatlon verseny ideje alatt.

A versenyközpont a Kastély-téren lesz, a versenyzők az Öreg-tóban úsznak majd 1,9 kilométert, majd 90 kilométert bicikliznek (hatszor megtéve a Naszály–Tata távot), végül 21 kilométert futnak a kastély és a tófarok között (négy kört téve).

Térképen, különböző színekkel jelöltük, hogy hol milyen útlezárásra kell számítani 9:30 és 15:00 között.

Félpályás útzár a verseny alatt: kék

Teljes útzár a verseny alatt: narancssárga

Teljes útzár, előre láthatóan 09:45-10:35, illetve 11:55 és 14:40 között: zöld

Ahonnan nem lehet kihajtani: sárga

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!