Sport Hírek

2017.05.13. 10:51

Magasra törtek a megyeiek a Jó szerencsét Geotech Országos Szenior Bajnokságon

Szép eredményeket értek el Tatabányán megrendezett országos dobóbajnokságon a megye atlétái.

kemma.hu

A Tatabányai Sport Club Szenior Szakág szervezésében április 29-én mérhették össze képessségüket a versenyzők az országos bajnokságon. Négy klub, a TSC-GEOTECH, a Tatai AC, Nagyigmánd és Komárom is képviselte a megyét. A nők között Bódis Tímea, Farkas Éva, Triff-Árkosi Anikó, Talabérné Nedoba Judit, Szőke Emília, Babainé Sipos Erzsébet, a férfiak között pedig Saliga Tamás, Nagy Szilveszter, Szalai László, Kiss Károly, Pocsai Tamás, Hoffer József, Bartos Miklós, Gengeliczky László  is kiemelkedő eredményt ért el saját csoportjában. A részletes eredménylista a Szenior Atléták Magyarországi Szövetségének oldalán tekinthetők meg.

A versenyen két világcsúcs is született: súlyfeldobásban Hoffer József 610 centiméterre javította saját világcsúcsát, Benczenleitner Ottó, a TFSE versenyzője pedig 28 méterre javította az egykezes súlyvetési csúcsot. Női összetett versenyben Triff-Árkosi Anikó szerezte meg a győzelmet. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!