Olimpia 2024

2024.08.02. 10:48

Olimpia: hazatért a bronzérmet szerző Muhari Eszter, így fogadták a szurkolók +fotók, videó

A Kopaszi-gáton köszöntötték az első magyar érmet megszerző Muhari Esztert. Az olimpiai bronzérmes vívó elmondta, helyén tudja kezelni a párizsi eredményét, és bízik abban, hogy a következő ötkarikás ciklus végén a csapattal is kijutnak a játékokra.

Milány Botond

Csütörtökön hazatért Muhari Eszter, aki a párbajtőrben elért harmadik helyével a magyar küldöttség első érmét szerezte a párizsi olimpián. A Tatabányai SC 21 éves vívóját a Kopaszi-gáton, a Magyar Olimpiai Csapat szurkolói zónájában köszöntötték a szurkolók – közölte az MTI.

MUHARI Eszter, olimpia
Párizsi olimpia 2024 - A bronzérmes Muhari Eszter a MOB Szurkolói Klubjában 
Fotó: Balogh Zoltán / Forrás: MTI

Muhari Eszter az M1-nek elmondta, olyan sok minden történt vele az elmúlt napokban, hogy még több időre lesz szükség feldolgozni, de tudja a helyén kezelni a dolgokat. „Nagyon örülök, de tudom, hogy a földön kell járni” – fogalmazott, hozzátéve, hogy nem számított ilyen fogadtatásra.

Bízom a csapattársaimban, és abban, hogy ők is beleteszik majd azt a munkát, ami ahhoz kell, hogy a következő olimpiai ciklusban csapatban is összejöjjön a kvótaszerzés

 – tekintett előre már a négy év múlva esedékes Los Angeles-i játékokra a 21 éves Muhari Eszter, akinek ez pluszmotivációt jelent a következő időszakra.

A teljes interjút erre a linkre kattintva lehet megtekinteni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!