Közélet

2014.06.13. 08:43

Elfogytak a bérletek a Balatonsoundra

Már csak napijegyekkel valmint kombinált és VIP bérletekkel lehet bejutni az idei MasterCard Balaton Soundra, miután a bérletek elfogytak – jelentették be a szervezők 5 héttel a kapunyitás előtt.

kemma.hu

Az idén is teltházasnak ígérkező fesztiválra tehát már csak olyan bérletet lehet kapni, ami vagy a VOLT fesztivállal, vagy a B.my.Lake-kel együtt érvényes, illetve még néhány ezer napijegy vár gazdára.


 
Ezzel a hírrel párhuzamosan három új név is érkezett. A Sound neves felhozatalához csatlakozik a megannyi komoly szakmai díjjal kitüntetett holland trance DJ és producer, Sander van Doorn is. Jön továbbá a norvég elektronikus zenész, DJ és producer, LindstrØm, aki ötletgazdag, változatos, kiismerhetetlen, mégis végtelenül szórakoztató space diszkózenéjével tett szert kultstátuszra. Itt lesz a Dj- producerzseni, a drum''n''bass nemzetközi ikonjainak egyike Roni Size, aki régi harcostársával, a drum''n''bass univerzum legtöbbet foglalkoztatott MC-jével, Dynamite-tal érkezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!