Közélet

2008.01.22. 13:44

Civilek, vállalkozók, polgármester

Évindító beszélgetésre hívta meg az önkormányzat a harminc legnagyobb adózót. Dr. Udvardi Erzsébet polgármester a találkozóról elmondta, hogy a helyi civil szervezetekkel, alapítványokkal és a megyei kamarákkal, vállalkozókkal együtt több mint nyolcvanan jöttek össze a Wass Albert Művelődési Központban.

M. H.

– A vállalkozók az egy százalékokkal sokat segítenek a civileken. Célunk az volt, hogy mindenki ismerje meg a másikat. Felajánlottuk, hogy az önkormányzat is segít mindenben – emelte ki a polgármester.

A színházteremben a helyi iskolások léptek fel, a gimnázium musical csoportja valamint az általános iskolások énekkara. Dr. Udvardi Erzsébet köszöntőjében méltatta a jelenlévőket, akik mindannyian színesítik a város életét. Kiemelte a közeljövőben várható fejlesztéseket, amelyek között munkahely teremtés, lakóövezet kialakítása és a városközpont szépítése is szerepel.

A város részéről már benyújtott iskola-pályázat sikerében reménykednek, hiszen ha fejlődik az iskola, fejlődik az oktatás is. Úgy tervezik, hogy az újévköszöntő rendezvény ezentúl hagyományossá válik a városban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!