Baleset

2024.07.01. 19:24

Légi úton érkezett a segítség, mentőhelikopter szállt le Táton

Balesettel indult az év hetedik hónapja Táton. A Fő úton két jármű ütközött össze, ahová még egy mentőhelikopter is érkezett.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy július 1-jén délután 16 óra körül Táton, a Fő úton, vagyis a 10-es főúton, a 46. kilométerszelvényben egy motorkerékpár és egy személygépkocsi csapódott egymásnak.

Balesettel indult az év hetedik hónapja Táton. A Fő úton két jármű ütközött össze, ahová még egy mentőhelikopter is érkezett.
Motoros és személyautó ütközött össze Táton, ahová mentőhelikoptert is riasztották.
Fotó: Prantner Ákos

A nyergesújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom. A baleset miatt mentőhelikoptert is helyszínre riasztottak. Udvardi-Lakos Luca, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa megkeresésünkre elmondta: bajtársaik légi úton szállította kórházban egy 40 év körüli férfit, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában