Borút

2024.07.03. 15:53

Kinyitottak a tokodi pincék, élőzene fokozta a borkóstoló remek hangulatát

Kisvonattal is érkeztek látogatók, ismét kinyitottak a hangulatos borospincék. Több százan indultak borkóstolóra a tokodi pincevölgybe.

Walczer Patrik

Tizenkét gazda nyitotta ki június utolsó szombatján a pincevölgyben lévő tokodi pincék ajtajait a nagyközönség előtt, hogy a látogatók egy tartalmas nap keretében átélhessék a hely különleges atmoszféráját és közben megkóstolják a helyi bortermelők nedűit. Két kisvonat is segítette a pincevölgybe való eljutást, melyek folyamatosan szállították a vendégeket a helyszínre. Már ebéd után megérkeztek az első vendégek, a borospoharakkal felvértezett látogatókat mindenütt szívélyesen fogadták egy-egy kóstolóra.

Kisvonattal is érkeztek látogatók, ismét kinyitottak a hangulatos borospincék. Több százan indultak borkóstolóra a tokodi pincevölgybe.
Jó hangulat dukált a pincéknál, borkóstoló közben felejthetetlen élményekkel gazdagodtak a látogatók.
Fotó: W.P. / Forrás: 24 Óra

Természetesen a nedűk elfogyasztása után is igyekeztek a pincetulajdonosok marasztalni a látogatókat, egyes présházaknál élőzene is fogadta a résztvevőket. A gazdák installációval is igyekeztek hangulatosabbá tenni a környezetet.

Az Együtt Tokodért Egyesület által szervezett Tokodi Nyitott Pincék nevű rendezvény az elmúlt években a térség egyik legnépszerűbb rendezvényévé nőtte ki magát. A hangulatra ezúttal sem lehetett panasz: gyakorlatilag már nem létezhet az Agyagbanda Együttes nélkül a nívós esemény, olyannyira összeforrt a miskolci zenekar neve a tokodi rendezvénnyel. Az esti órákban Herczog Ricsi lépett fel a főtéren, majd következett DJ Sluki a rendezvényt pedig a hajnalig tartó RHS Retro Discoja zárta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában