Mulatság

2024.07.03. 14:55

Bakonybánki falunap idén is!

Közösségi összefogás. Évről évre a falu lakóinak együttműködésének köszönhetően rendezik meg a bakonybánki falunapot.

Kemma.hu

Idén július 6-án várja a helyieket és a környékbelieket az óvoda udvarán a bakonybánki falunap. Az esemény gazdag programkínálattal, és színes szórakozási lehetőségekkel biztosítja, hogy minden korosztály megtalálja a számára legkedvesebb elfoglaltságot.

A bakonybánki falunap helyszíne
A bakonybánki falunap helyszíne
Fotó: Flajsz Peter

Bakonybánki falunap programjai

A programok sorát 15 órakor az emléktábla átadása nyitja meg. Az emléktáblát az egykori általános iskola falán kapott helyet, amely ma a Bánki Donát emlékszobának és az óvodának is otthont ad. Az emléktábla tiszteleg az egykori diákok és tanárok előtt, és megemlékezik Kaziné Pethő Zsuzsannáról, az iskola híres szülöttéről, aki olimpiai és világbajnoki bronzérmes kézilabdázóként vált ismertté.

16:30-kor Nagyné Farkas Mariann polgármester köszönti a résztvevőket, majd átadják a Leader pályázaton elnyert traktort és munkagépet, amelyek nagyban segítik majd a közterületek karbantartását.

A délután folyamán a Rédei Eszterlánc Néptáncegyüttes és a Rédei Lion Majorette Csoport fellépései szórakoztatják a közönséget. 17 órától a Jaffa Slágercsoport retro műsora következik, majd 18 órától Illés Gabriella és Krasznai Tamás lép színpadra. Az esti programot 19 órakor Matyi és a hegedűs előadása, zárja.

A gyermekeket külön programok várják 16 órától: ugrálóvá, csillámtetoválás és vattacukor garantálják a vidám perceket. 18:30-tól faluvacsora várja a vendégeket, amelyre jegyeket előzetesen lehet vásárolni a hivatalban.

A falunap nemcsak a szórakozásról szól, hanem a közösség összetartozásának erősítéséről és a helyi értékek ápolásáról is. Nagyné Farkas Mariann elmondta:

A falunapok erősítik a közösséget

 Véggül hozzátette a bakonybánkiak büszkék arra, hogy kis településükön is képesek nagy dolgokat véghezvinni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában