Közélet

2010.04.30. 16:38

Távozik a Vértesi Erőmű vezérigazgatója?

Szabó Pál várhatóan május 18-án távozik a Vértesi Erőmű vezérigazgatói posztjáról – írja lapértesülésekre hivatkozva az oroszlany.hu. A hírek szerint már meg is találták Szabó utódját.

Kemma.hu/Oroszlany.hu

Az oroszlany.hu portál információ szerint távozik posztjáról a Vértesi Érőmű Zrt.(VÉRT) jelenlegi elnök vezérigazgatója. Szabó Pál ezen pozíciójának elnyerése előtt a közlekedési tárcát vezette.

A cégvezetőt - a társaság felügyelő bizottsági (fb) és igazgatósági tagjaival (it) együtt - a VÉRT május 18-ra összehívott rendkívüli közgyűlésen távolítják majd el posztjáról.

A közgyűlés összehívását az erőművállalat 98,53 százalékos tulajdonosa, az állami tulajdonban lévő Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. kezdeményezte.  Az oroszlány.hu értesülései szerint már meg is van Szabó Pál utódja: Magyari József.

Az oroszlany.hu információja szerint Magyari József szerdán már felkereste a Vértesi Erőművet, ahol tájékozódó megbeszéléseket folytatott a menedzsmenttel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!