Közélet

2013.11.09. 10:02

Távozásra bíztatják Tatabánya alpolgármesterét

Címkék#Tatabánya

Fekete Miklós (MSZP) sajtótájékoztatóján elhangzott: a Magyar Szocialista Párt szerint Bereznai Csabának távoznia kell a tatabányai közéletből.

F. K.

Sajtótájékoztatót tartott pénteken a polgármesteri hivatal főbejárata előtt Fekete Miklós (MSZP) önkormányzati képviselő. Mint elhangzott, a Magyar Szocialista Párt szerint Bereznai Csabának távoznia kell a tatabányai közéletből, mivel város tisztességes polgárait nem képviselheti egy olyan ember, akinek esetében a bíróság jogerősen megállapította, hogy bűncselekményt követett el. Ezért az MSZP felszólítja a hűtlen kezelés kísérletéért jogerősen elítélt alpolgármestert, hogy távozzon posztjáról, adja vissza mandátumát és kérjen bocsánatot.

– Tatabánya jó híre megköveteli, hogy minden döntéshozó, párthovatartozástól függetlenül, egységesen, nyilatkozatban határolódjon el attól, amit Bereznai Csaba elkövetett. Schmidt Csaba polgármester felelőssége, hogy azonnali hatállyal kezdeményezze a bűncselekményt elkövető Bereznai Csaba felmentését, mivel csak így biztosítható a városi közgyűlés további működésének hitelessége – jelentette ki Fekete Miklós.
A sajtótájékoztatót követően próbáltuk mobiltelefonon kérdezni Bereznai Csabát az elhangzottakról. Egyelőre nem volt erre lehetőségünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!