Közélet

2011.02.06. 19:43

Igazi szépség bontogatja szárnyait a Duna Tv-nél - Fotók!

Az Alpok-Adria szépségverseny harmadik helyezettje, az esztergomi Jónás Anna szeretne profi modell lenni.

M. Zs.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Anna az Alpok-Adria megyei fordulójában
[/caption]Esztergomi lett a megye szépe, s a 22 éves Jónás Anna az országos versenyen is fantasztikusan szerepelt. Harmadik lett Barta Zsanett (18 éves - Jász- Nagykun- Szolnok Megye) és Botos Zsófia (23 éves - Budapest) mögött.

Az Alpok-Adria szépségverseny 1988-ban Olaszországból indult. Ekkor koronázták meg az első Alpok-Adria szépségkirálynőt. Ma már nyolc ország (Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia és Magyarország) szép lányai versenyeznek a megtisztelő címért.

Jónás Anna édesanyja büszke lányára, és örömmel mesélte el Dorogon, a vállalkozók bálján, hogy okos, érett, intelligens egyetemista létére már nem kell állandóan rettegni érte:
– Tud vigyázni magára. Nem fogja megszédíteni semmi; céltudatos, okos, értelmes – és, tudom, szép lány. Büszkék vagyunk rá. Négy gyermeket nevelek, hatalmas öröm a velük való foglalkozás.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Jónás Anna és Grosics Gyula
[/caption]

Maga Anna is megerősíti, hogy a szülők minden támogatást megadnak neki, hogy terveit meg tudja valósítani. Az országos döntővel kapcsolatban így fogalmazott:
- Igazán jól sikerült a verseny, mivel dobogóra kerültem. Egyébként nem számítottam rá, hogy helyezést érek el. Szépek voltak a lányok minden megyéből. Sok élménnyel gazdagodtam, jók voltak a próbák, összhangban voltunk, és nem mellesleg szakmailag is sokat tanultam.

A harmadik helyezéssel járt egy Alpok-Adria érem, egy wellness hétvége, egy pár értékes fülbevaló, sminktanfolyam, kéz és lábápolási utalvány, de talán a legfontosabb a PR menedzselés.
– Ez utóbbi azt jelenti, hogy munkát keresnek nekem fotómodellként, egyengetik a karrieremet – részletezi Anna. – Szeretnék profi modell lenni, de az első, hogy befejezzem az iskolát. A televíziós műsorvezetés érdekel. Most megyek egyébként szakmai gyakorlatra a Duna televízióhoz. Már nagyon várom!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!