Közélet

2017.04.10. 07:54

Azt beszélik – Bana

Címkék#Bana

Hírek a településről.

N. T.

Kóstoló lesz a bölcsődében

Szeretettel várják május 2-án 9 óra 30 perckor a leendő bölcsődés és óvodás gyerekeket, valamint szüleiket az ovi-bölcsi kóstolóra. A beiratkozást egyébként május 8-án és 9-én, 8 és 16 óra között tartják a településen a 2017/2018-as nevelési évre.

Pályázatok eredményét várják

Három korábban benyújtott TOP-os pályázat eredményét is várja a település. Pozitív döntés esetén megvalósulhat Bana csapadékvíz elvezetésének fejlesztése, a Banai Bóbita Egységes Óvoda-Bölcsőde épületének energetikai korszerűsítése, valamint a háziorvosi rendelő és védőnői szolgálat egy épületbe való költözése is valóra válhat a községben. A három pályázat együttes értéke meghaladja a 121 millió forintot

Testületi ülést tartanak

Április 12-én 18 órakor tartják a testületi ülést a településen, ahol többek között elfogadhatják az orvosi körzetek létrehozásáról szóló rendeletet, valamint főépítész alkalmazásáról és az óvoda intézményvezetői megbízásáról is dönthetnek a képviselők.

Húsvéti díszítés

A községben évek óta hagyomány, hogy az évszaknak megfelelő dekoráció fogadja a településre érkezőket, tavasszal egy húsvéti összeállítás. A kezdeményezés Horváthné Brunner Nórának és Bujáki Gáborné Verának köszönhető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!