Kék hírek, bulvár

2010.08.23. 11:56

Segítsen a rendőröknek! Az élete múlhat rajta!

Betondarabbal dobálózókat keres a tatabányai rendőrség. Mindannyiunk érdeke, hogy mihamarabb elkapják a felelőtlen alakokat.

kemma.hu

Betondarabot dobtak egy személyautóra ismeretlenek Tatabánya belterületén még augusztus 7-én. Az 1-es számú főúton haladt a Mitsubushi, amikor a Baross úti felüljáróhoz érve koppanást hallott, majd abban a pillanatban a gépkocsi szélvédője betört. Személyi sérülés szerencsére nem történt, az elkövetők a bűncselekmény elkövetését követően elmenekültek a helyszínről, tudta meg a Kemma.hu Léber Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől. 


 
A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást és egyben a lakosság segítségét kéri. A hatóság várja azok jelentkezését az 517-777-es telefonszám 24-36-os mellékén Tóth Lajos rednőr főtörzszászlós balesetvizsgálónál, illetve a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén, akik információval rendelkeznek az esetről, vagy annak elkövetőiről. A bejelentő adatait a Rendőrség zártan kezeli.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!