Kék hírek, bulvár

2010.04.13. 09:42

Puff neki - kamiont támadtak meg az autópályán

A török kamionos üldözőbe vette támadóját az autópályánál, de nem tudta elkapni.

kemma.hu

 A török kamionos Budapest felé haladt az autópályán, éppen Tatán, az felüljárónál járt, amikor egy puffanást hallott, majd repedezni kezdett óriási járműve szélvédője.


Golflabdát hajított a kamionra nagyobb térképen való megjelenítése

Kiderült, hogy egy golflabda csapódott az üveghez - de nem véletlenül. Egy fiatalember dobta azt a kamionra a felüljáróról.

Ahogy Léber Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, a török kamionos nem volt rest, lefékezett, félreállt, és a dobálózó után eredt. Sajnos nem tudta elkapni, a fiatalember elmenekült a helyszínről.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja azok jelentkezését, akik információval rendelkeznek az elkövetővel kapcsolatban. A bejelentéseket hivatali időben az 34/517-777-es telefonszám 21-48-as mellékén várja a Rendőrség, illetve a 107-es, vagy 112-es segélyhívók is tárcsázhatók. A bejelentő adatait a Rendőrség zártan kezeli. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!