Kék hírek, bulvár

2014.07.02. 09:04

Nem volt egy agysebész a tolvaj: rácson keresztül próbált laptopot lopni

Egy esztergomi üzlet kirakatát betörve próbált meg lopni a 43 éves férfi, a laptop azonban - meglepő módon - nem fért ki a sűrű rácson, ezért üres kézzel távozott.

kemma.hu

Lopási kísérlet miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 43 éves esztergomi férfi ellen. H. István április 2-án egy esztergomi üzlet kirakatát betörve próbált meg eltulajdonítani egy laptopot. A gyanúsított egy betondarabbal törte be a bolt üvegét, az ablakon lévő rács miatt azonban nem tudta ellopni a készüléket.

A rendőrséget a környéken lakók értesítették, miután felriadtak az üvegcsörömpölésre. A helyszínre érkező egyenruhások átkutatták a környéket és pár perccel később, pár utcával a betörés helyszínétől, megtalálták H. Istvánt. A 43 éves esztergomi férfi testén több vérző seb volt. Azt állította, hogy kerti munka végzése közben szerezte azokat. A járőrök nem hittek neki. Elfogták, de a férfit előbb az esztergomi kórházba vitték az egyenruhások. 

Sérülései ellátását követően a járőrök H. Istvánt előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi ott már elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az ügyben folytatott büntetőeljárást a rendőrség július 1-jén befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!