Kék hírek, bulvár

2015.06.04. 09:26

Megette volna mind az ötven kiló epret a tolvaj

Borzasztóan szeretheti az epret az a tatabányai férfi, akit kedden eperlopás közben csíptek el. Elmondása szerint megette volna mind a két vödörnyi csemegét.

police.hu

Lopáson értek tetten a tulajdonosok egy 44 éves Tatabányán élő férfit. A város egyik eperföldjéről tulajdonított el kétvödörnyi gyümölcsöt 2015. június 3-án. A szabálysértő reggel érkezett a szedd magad akció helyszínére, mindkét kezében egy-egy 20 literes vödörrel.



Miután teleszedte eperrel, mérlegelés és fizetés nélkül elsétált az eperföldről. A tulajdonosok észrevették a lopást és a férfi után mentek, aki először tagadta a fizetés nélküli vásárlást. Azt állította, hogy 450 forintot adott az eper kilójáért. Miután a sértettek emlékeztették a szabálysértőt, hogy a gyümölcs tényleges ára az általa mondottaknak még csak a közelében sem jár, értesítették a rendőrséget. A járőrök előállították a férfit és lopás szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták őt. A rendőröknek bevallotta, hogy negyed óra alatt egymaga pakolta tele a vödröket és megette volna az egészet. A Tatabányai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette a 44 éves tatabányait, és még aznap bíróság elé állította.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!