Kék hírek, bulvár

2009.08.24. 15:02

Keresik a postarablót - Nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség

150 000 forint jutalmat ajánlott fel a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki érdemi információval segíti a nyomozók munkáját. A rendőrök a komáromi posta kirablóját keresik.

kemma.hu

  [caption id="" align="aligncenter" width="334"] 30 év körüli, körülbelül 160 cm magas férfit keresnek
[/caption] Léber Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk: 30 év körüli, körülbelül 160 cm magas férfit keresnek, aki a rablás elkövetésekor szürke pulóvert, sötétkék Adidas baseball sapkát, sötét színű hosszú nadrágot és hátizsákot viselt.

A férfi augusztus 11-én zárás előtt érkezett a rabló a komáromi postára. Kézében fegyvernek látszó tárgyat tartva pénzt követelt és kapott. Arcát nem takarta el, a dolgozók jól meg tudták figyelni a rablót, akiről grafika készült.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveres rablás megalapozott gyanújával keresi a képen látható férfit. Amennyiben valaki felismeri, vagy információval rendelkezik a rablással, annak elkövetőjével kapcsolatban, jelentkezzen a 112-es vagy 107-es segélyhívók bármelyikén.

A bejelentő kilétét és adatait bizalmasan kezelik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!