Kék hírek, bulvár

2011.10.09. 10:18

Halálra gázolták az út közepén gyalogló asszonyt

A Komárom-Esztergom megyei rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri az elhunyt azonosításához.

kemma.hu

  Szombat éjszaka Környe és Oroszlány között halálra gázolt egy ismeretlen középkorú nőt egy Citroen. Az autót egy 60 éves oroszlányi nő vezette Oroszlány irányába, amikor elütötte a sáv közepén, szintén Oroszlány irányába kivilágítatlanul haladó gyalogost.

Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Kemma.hu-nak elmondta:  egyelőre nem tudták azonostani az elhunytat, mert nem voltak nála papírok, ezért azt kérik, hogy akinek eltűnt valamelyik családtagja, ismerőse vagy a környezetében valaki, jelentkezzen a 107-es vagy 112-es személyhívókon.

Komárom-Esztergom megyében nem ez volt az első halálos baleset a hét végén. Pénteken hajnalban egy úttestre kifekvő férfit gázolt el egy autó, majd nap közben pedig Kocs és Mocsa között veszítette életét egy személyautó sofőrje.  Tarján és Tatabánya között hármas karambol történt pénteken. A baleset súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett sérültjének életéért azóta is küzdenek az orvosok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!