Kék hírek, bulvár

2011.10.07. 10:24

Halálra gázolták a randalírozó, ittas sofőrt

Péntek hajnalban halálra gázolták azt a 36 éves kocsi férfit, akit az éjszaka ittas járművezetés és garázdaság miatt állítottak elő a tatai rendőrök. A férfi maga feküdt keresztbe az úttesten.

kemma.hu

 Léber Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Kemma.hu-nak elmondta: csütörtök este azért riasztották a kocsiak a rendőröket, mert a 36 éves férfi a telkén "rodeózott", Kia kisteherutójából bömböltetve a zenét. A kiérkező járőrök jelenléte nem tetszett ittas férfinak, szidni kezdte őket, majd többször megütötte és belerúgott a rendőrautóba. A garázda viselkedést megelégelték a rendőrök és a férfit előállították a tatai rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt eljárást indítottak ellene.

Hajnali egykor engedték el rendőrök a férfit, aki gyalogszerrel indult vissza Kocsra, útközben azonban - ahogy az később kiderült - betért egy éjjel-nappal nyitva tartó üzletbe, ahol alkoholt vásárolt. Később Tata és Kocs között keresztbe feküdt az úttesten, ahol elütötte egy teherautó, mert a sofőr csak későn vette őt észre. A 36 éves kocsi férfi a helyszínen életét veszítette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!