Kék hírek, bulvár

2010.01.15. 10:41

Grafika a fegyveres rablóról! Felismeri a komáromi rosszfiút?

Legkésőbb 2025-ig jelentkezhet, ha felismeri a grafika alapján a komáromi postarablót. Nem árt sietni: kétszázezer forintot ér az információ a rendőrségnek.

kemma.hu

Kétszázezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a január 13-i komáromi postarablás ügyében. Ahogy arról a Kemma.hu is beszámolt, szerdán háromnegyed tizenkettő magasságában egy 20-25 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi rabolta ki a komáromi postát.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ha felismeri a grafikán látható férfit, hívja a rendőrséget!
[/caption]

A férfi egy fegyvernek látszó tárggyal az egyik ablakhoz lépve pénzt követelt, majd a zsákmányt egy táskába rakva elmenekült. Egy járókelő üldözőbe vette a rablót, de kis idő után nyomát vesztette.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nagy erőkkel keresi a fegyveres rablót, és, ahogy azt már írtuk, kétszázezer forintot ajánlott fel annak, aki azonosítja az elkövetőt.
A férfiról grafika készült. A bűncselekmény elkövetésekor a rabló kötött sapkát és zöld színű bomber-dzsekit viselt.

A rendőrség kéri azok jelentkezését a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén, akik információval rendelkeznek a bűncselekménnyel vagy annak elkövetőjével kapcsolatban.
A bejelentő adatait a Rendőrség zártan kezeli.  A díjkitűzés annak visszavonásáig, de legkésőbb 2025. január 13. napján hatályát veszti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!