Kék hírek, bulvár

2016.09.09. 12:11

Fegyverrel végzett magával a körözött férfi, mielőtt elkapták volna a rendőrök

A rendőrök elől egy tatabányai hétvégi házba menekült a drogok és rablás miatt körözött férfi, majd végzett magával engedély nélkül tartott fegyverével.

kemma.hu

A Komárom-Esztergom megyei nyomozók az egyik tatabányai dűlőbe siettek pénteken, amikor megtudták, hogy egy körözött férfi tartózkodik ott. A férfi a rendőröket meglátva egy hétvégi házba menekült és többszöri felszólításra sem reagált, az ingatlant nem hagyta el.

Mivel a gyanú szerint augusztus 21-én este egy tatabányai üzletben elkövetett rabláskor feltehetően fegyvert használt, a rendőrök lezárták a területet és értesítették a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársait.

A TEK műveleti egységének helyszínre vonuló tagjai bementek a házba, ahol holtan találták a körözött férfit, aki engedély nélkül tartott fegyverével véget vetett életének.

A 46 éves környei lakos ellen a Tatabányai Törvényszék által kábítószerrel visszaélés bűntett, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság által rablás bűntett elkövetése miatt kiadott elfogatóparancsok voltak érvényben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!