Kék hírek, bulvár

2012.10.19. 08:04

Elfogták a táti kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét

Az esztergomi rendőrök október 19-én elfogták azt a 21 éves fiatalembert aki a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának gyanúja szerint két napja Táton megölte édesanyját és nagymamáját.

kemma.hu

- Az elfogás és a bűncselekmény részleteiről a rendőrség a halaszthatatlan nyomozati cselekmények elvégzését követően ad tájékoztatást. Addig türelmet kérnek - áll a főkapitányság sajtóközleményében.

A Velvetet egy neve elhallgatását kérő forrás úgy tájékoztatta: M. Roland reggel fél nyolckor, Esztergomban, a Budapestre induló busznál várakozott, a végállomáson. Nem szállt fel, amikor a járat éppen indult volna, majd hirtelen rendőrautók álltak meg a busz előtt:  járőrkocsik és két civil autó.

Rendőrök kipattantak a kocsiból és körbevették a két nagy táskával ott ácsorgó fiatal férfit, akit egyébként nem ismertek fel a körülötte állók. Levették a kabátját és a sapkáját, a motorháztetőre kellett támaszkodnia, és megmotozták, illetve a kabátját is átkutatták. A civil nyomozók a fegyverüket is elővették. „A srác nyugodt volt, egyáltalán nem lepődött meg, nem ellenkezett. Beültették a kocsiba és elvitték."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!